Ga naar hoofdinhoud

Sponsor acties binnen onze vereniging.

Naast onze lidmaatschapgelden zijn wij als Scoutinggroep afhankelijk van allerlei subsidies van onder andere de provincie Overijssel en de gemeente Deventer. Helaas worden deze subsidies jaarlijks steeds minder vanwege de diverse bezuinigingen. Maar om onze contributie voor iedereen zo toegankelijk en betaalbaar mogelijk te houden, nemen wij deel aan een aantal (sponsor) acties.

Als Scoutinggroep LOAAH doen wij jaarlijks als ondersteuning mee aan diversen activiteiten in Deventer en omstreken. Een aantal van deze activiteiten doen wij natuurlijk geheel belangeloos maar voor enkele activiteiten krijgen wij een donatie voor de kas!
De activiteiten waar wij ondersteuning aan verlenen zijn onder andere Deventer op Stelten, Dickens Festijn, NL Doet, Sinterklaasintocht Schalkhaar, Rode Kruis boottocht, de Groenste, Obstakelrun, Kerstmarkt Schalkhaar, enz. Verder doen wij mee met enkele landelijke sponsor acties. En je kunt ons middels één van deze acties heel simpel en natuurlijk geheel gratis steunen!
Voor meer informatie neem contact op met Hans Guchelaar.

Spek de Kas

Scoutinggroep LOAAH doet mee met de Spek de Kas actie van Jumbo
Hans Kok op de Flora. Bij elke voucher die u scant zal er een deel van het sponsorgeld naar Scoutinggroep LOAAH gaan.
De vouchers ontvangt u aan de kassa bij een bepaald bestedingsbedrag.
Vraag in de winkel naar meer informatie.

Tot ziens bij,
Jumbo Hans Kok

Voor meer informatie kijk op Spek de Kas – Jumbo Hans Kok

Vriendenloterij

Scoutinggroep LOAAH is lid van de Vriendenloterij. Dat houdt in dat per lot wat aan onze vereniging is verbonden. Wij 50% van de lotprijs voor onze clubkas ontvangen. Als je meedoet met de Vriendenloterij is het heel simpel om je lot te verbinden aan onze vereniging. En daarmee bepaald je dus zelf welk goed doel er met de opbrengst van jouw lot wordt gesteund! De vriendenloterijcode voor Scoutinggroep LOAAH is 310650.

Voor meer informatie kijk op www.vriendenloterij.nl

Sponsorkliks

Scoutinggroep LOAAH doet mee aan het programma Sponsorkliks. Als je altijd al via een website artikelen, vakantie en dergelijke aanschaft, kijk dan eens op de link of het Sponsorkliks logo of dit wellicht een webwinkel is waar je via onze groep kunt bestellen. Het kost je niets extra, maar je kunt er direct Scoutinggroep LOAAH mee steunen!

Voor meer informatie kijk op www.sponsorkliks.com.

Beste leden/supporters van LOAAH,

SponsorKliks is de winactie “ontvang je aankoopbedrag terug” gestart.
Hiermee maak je kans op je aankoopbedrag retour (tot maximaal € 250 per bestelling).
SponsorKliks verloot deze 4 keer. Hoe meer bestellingen je instuurt des te meer kans je maakt om je aankoopbedrag (of zelfs aankoopbedragen) terug te krijgen.
Daarnaast maakt LOAAH ook nog eens kans op een sponsorbedrag van maar liefst € 1000,–!
Hoe meer mensen er meedoen, hoe groter de kans voor LOAAH wordt om dit mooie bedrag te winnen…
De actie is van 1 november tot en met 31 december 2019.

Bekijk hier de voorwaarden van de actie.

Alvast bedankt namens het Bestuur van LOAAH

Nationale Scouting loterij

Scoutinggroep LOAAH doet jaarlijks mee aan de Nationale Scouting Loterij.
Deze loterij, die door Scouting Nederland word georganiseerd
komt alleen ten goede aan Scoutinggroepen in Nederland.
Onze (jeugd) leden verkopen de loten tijdens de actieperiode, waarbij 60 % van de opbrengst aan onze vereniging te goede komt. Per verkocht lot €2,50 is dus €1,50 voor onze clubkas!

Wilt u meehelpen met de organisatie van de uitgifte van loten, tellen van de opbrengst of hebt u een leuk idee om meer loten te kunnen verkopen (actie op uw werk, vrijetijdsbesteding, receptie/ bruiloft / verjaardag / jubileum, enz.) laat het ons weten zodat we samen een leuke actiedag kunnen voeren.

Rabobank “ClubSupport”

De Rabobank heeft jaarlijks de “ClubSupport” actie. Heeft u een Rabobank rekening dan kun je, na jezelf gratis aangemeld te hebben als lid van de Rabobank, een stem op ons uitbrengen. Op basis van de op ons uitgebrachte stemmen krijgen wij een deel uit het totaal te verdelen bedrag van € 50.000,-!
Daarnaast heb je als lid van de Rabobank ook nog recht op een aantal exclusieve voordelen en het ledenmagazine Dichtbij.

Voor meer informatie en om jezelf aan te melden als lid van de Rabobank, klik op deze link of het Rabo ClubSupport logo

Wil je ons meehelpen bij een actie of ken je bedrijven of organisaties die een actie financieel willen ondersteunen, laat ons dat weten. Wij informeren je graag over de mogelijkheden om ons te helpen en denken graag mee hoe we bij een actie ondersteunend kunnen helpen. Voor meer informatie neem contact op met Hans Guchelaar.

Back To Top