Ga naar hoofdinhoud

Bevers

Wij zijn de Bevers.
Bij de Bevers kunnen kinderen uit de groepen 2 en 3 fijn samen spelen en avonturen beleven. Onze opkomsten vinden ongeveer om de week plaats op zaterdag van 09.00 tot 10.30 uur. Iedere opkomst wordt gekoppeld aan een thema bijvoorbeeld dieren, toveren of vuur. Het draait bij ons om het samen spelen en samen delen, dit betekent dat wij bij de Bevers samen zorgen voor een leuke en leerzame opkomst. Wij kennen een mee kijkperiode van 2 opkomsten. Hierbij kunnen de kinderen proeven van Scouting en kijken of ze dit iets vinden. Veel kinderen vinden dit eerst een beetje spannend maar uiteindelijk doen ze graag mee.

Bij de Bevers worden door middel van spel de beginselen gelegd voor de Scouting kennis en vaardigheden die bij iedere speltak weer worden uitgebreid. Zo leren zij hoe ze moeten samen werken en hoe zij met de natuur en met elkaar moeten omgaan. We oefenen zelfs al een beetje met het op kamp gaan door een nachtje te overnachten op ons clubhuis. Natuurlijk is dit niet verplicht maar wel heel gezellig. Verder maken wij per seizoen ook een paar leuke excursies die bij een thema passen. Officiële handelingen zoals de installatie en het overvliegen worden bij de Bevers al gedaan. Dit herhaald zich in oudere speltakken. De Bevers dragen een rode blouse en krijgen bij de installatie hun das met de LOAAH-ruit.

Om het half jaar maken wij een rooster van de opkomsten. Hierbij word gekeken naar wat de kinderen leuk vinden. Thema’s als Sinterklaas, kerst en lente komen wel ieder jaar terug.

Kom kijken wat we doen!

Kom vrijblijvend een paar keer meedraaien met onze Bevers.
Kijk bij LID WORDEN voor meer informatie!
Neem ook eens een kijkje op de speciale Scoutingwebsite.

Voor meer informatie en contact: Frank Haarsman  –  bevers@loaah.nl

juli 2024

12julde hele dag14Deventer op Stelten.

augustus 2024

geen evenementen

Back To Top