Ga naar hoofdinhoud

Vertrouwenspersoon

Je bent bij de LOAAH om er een gezellige, leuke en leerzame tijd te hebben. Toch kan er wel eens iets aan de hand zijn dat minder leuk is: pesten, agressief gedrag ofiets anders dat je dwars zit. Het is ontzettend belangrijk dat je niet met problemen blijft rondlopen. Je kunt natuurlijk altijd iemand van de groep in vertrouwen nemen,maar soms wil je liever naar iemand toe die niet direct bij de groep betrokken is.

Jeugdleden, stafleden en ouders kunnen bij moeilijkheden een beroep doen op een vertrouwenspersoon. LOAAH heeft ons gevraagd om deze taak op ons te nemen.


Mijn naam is Inge Slof en ik ben psycholoog van beroep. Ik ga graag het gesprek met je aan.Inge Slof_shortcut

De inhoud van de gesprekken zijn vertrouwelijk en zullen altijd tussen jou en mij blijven (ook als psycholoog heb ik een beroepsgeheim); niemand hoeft hiervan te weten als jij dit niet wilt.
Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor jouw probleem.

Mocht je behoefte hebben aan een gesprek met mij, kun je rechtstreeks contact met mij opnemen via onderstaand telefoonnummer of emailadres.

Inge Slof,

06-51218587
info@accretio.org


Aniek KoopmanIk ben Aniek Koopman. Sinds 2008 ben ik leiding bij de welpen van de Loaah. De meeste leden en ouders zullen mij daardoor kennen. Vanaf november 2013 ben ik vertrouwens-contactpersoon, samen met Hans Guchelaar. Dit houdt in dat je bij mij kunt komen als je je niet prettig voelt binnen de groep. Op welke manier dan ook.

Word je gepest, voel je je niet veilig of is er iets anders. Dit kan zijn door andere scouting leden of de leiding. Ik ben een luisterend oor. Samen kunnen wij daarna kijken of we een oplossing kunnen bedenken. Dit is vertrouwelijk, helaas kunnen we sommige dingen niet alleen oplossen of zijn ze te ernstig dat er grotere stappen nodig zijn, zoals met een andere instantie praten of aangifte doen. Dit  gebeurt niet zonder dat jij er van weet.

Heb je iets met mij te bespreken dan kan je e-mailen kan via aniek_vcp@loaah.nl dan kijken we samen naar een plek voor een afspraak.


Ik ben Hans Guchelaar, vader van 2 kinderen.Hans Guichelaar_shortcut

Sins mijn  zoon Simon bij scouting is gekomen ben ik al actief geweest met het begeleiden van activiteiten van diverse groepen.
Ik ben bestuurslid van de vereniging en als zodanig ook bestuurslid van de Stichting die het clubgebouw beheerd.

Ik houd me o.a. bezig met de verzekeringen, pr, diverse sponsoracties en ben bij veel activiteiten van onze groep aanwezig. Omdat ik geen leiding geef aan een groep, ben ik voor iedereen aanspreekbaar;  dus ook voor alle leidinggevenden.

Je kunt mij altijd bereiken via mijn mail:  hans_vcp@loaah.nl

Back To Top