Ga naar hoofdinhoud

Welpen

Wij zijn de Welpen.
Zit je in groep 4, 5 of 6? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen en grappige dingen te leren, samen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom dan bij de Welpen en speel mee in de jungle!
De Welpen hebben elke zaterdag opkomst van 10.30 tot 12.30 uur.

Tijdens deze opkomsten worden verschillende activiteiten georganiseerd. Zo kun je insignes behalen, een voederplankje en vetbollen maken, pionieren en routetechnieken leren en spelen in het bos.
Natuurlijk is dit niet alles, zo wordt er een kerstdiner georganiseerd, doen we mee aan de regiodag en gaan we met de hele groep op kamp.
Welpen001
Spelen in thema.
De kinderen uit de groepen 4, 5 en 6 spelen in de jungle. Samen met de figuren uit Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers.
Op alles wat de kinderen bij de Welpen leren, wordt voortgeborduurd bij de Scouts. Dit heet bij Scouting de ‘doorlopende leerlijn’. Bij de welpen werken we in nesten. Dat zijn groepjes van jongens en meisjes die worden geleid door een Gids en een Helper.

Op dit moment is er bij de Welpen weer een wachtlijst voor de aanmeldingen.

Kom kijken wat we doen!

Kom vrijblijvend een paar keer meedraaien met onze Welpen.
Kijk bij LID WORDEN voor meer informatie!
Neem ook eens een kijkje op de speciale Scoutingwebsite.

Voor meer informatie en contact: Saskia Markink-Perdonwelpen@loaah.nl

Broodbakken bij de welpen

maart 2023

25mrt10:3012:30Welpen Opkomst.

31mrt01aprWelpen Nachtje.

april 2023

31mrt01aprWelpen Nachtje.

11apr20:0022:00Groepsraad

15apr10:3012:30Welpen Opkomst.

22apr10:3012:30Welpen Opkomst.

Back To Top