skip to Main Content

Welpen

Wij zijn de Welpen.
Ben jij tussen de 8 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen en grappige dingen te leren, samen met andere kinderen van jouw leeftijd?
Kom dan bij de Welpen en speel mee in de jungle!
De Welpen hebben elke zaterdag opkomst van 10.30 tot 12.30 uur.
Tijdens deze opkomsten worden verschillende activiteiten georganiseerd. Zo kun je insignes behalen, een voederplankje en vetbollen maken, pionieren en routetechnieken leren en spelen in het bos.
Natuurlijk is dit niet alles, zo wordt er een kerstdiner georganiseerd, doen we mee aan de regiodag en gaan we met de hele groep op kamp.
Welpen001
Spelen in thema.
De kinderen van 8 tot en met 11 jaar spelen in de jungle. Samen met de figuren uit Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers.
Op alles wat de kinderen bij de Welpen leren, wordt voortgeborduurd bij de Scouts. Dit heet bij Scouting de ‘doorlopende leerlijn’. Bij de welpen werken we in nesten. Dat zijn groepjes van jongens en meisjes die worden geleid door een Gids en een Helper.

Contact

Voor meer informatie neem contact op met Aniek Koopman – welpen@loaah.nl

Broodbakken bij de welpen

juni 2020

13jun10:4512:30Welpen: Opkomst.

20jun10:4512:30Welpen: Opkomst

27junde hele dagSeizoensafsluiting 2020.

27junde hele dagWelpen: Seizoensafsluiting Thema 75 jaar LOAAH.Info en tijden volgen.

juli 2020

10julde hele dag12Deventer op Stelten

Back To Top
X