Ga naar hoofdinhoud

Sponsor acties binnen onze vereniging.

Naast onze lidmaatschapgelden zijn wij als Scoutinggroep afhankelijk van allerlei subsidies van onder andere de provincie Overijssel en de gemeente Deventer. Helaas worden deze subsidies jaarlijks steeds minder vanwege de diverse bezuinigingen. Maar om onze contributie voor iedereen zo toegankelijk en betaalbaar mogelijk te houden, nemen wij deel aan een aantal (sponsor) acties.

Als Scoutinggroep LOAAH doen wij jaarlijks als ondersteuning mee aan diversen activiteiten in Deventer en omstreken. Een aantal van deze activiteiten doen wij natuurlijk geheel belangeloos maar voor enkele activiteiten krijgen wij een donatie voor de kas!
De activiteiten waar wij ondersteuning aan verlenen zijn onder andere Deventer op Stelten, Dickens Festijn, NL Doet, Sinterklaasintocht Schalkhaar, Rode Kruis boottocht, de Groenste, Obstakelrun, Kerstmarkt Schalkhaar, enz. Verder doen wij mee met enkele landelijke sponsor acties. En je kunt ons middels één van deze acties heel simpel en natuurlijk geheel gratis steunen!
Voor meer informatie neem contact op met Hans Guchelaar.

Wij doen mee met Scoor voor je Club!

We hebben nu onze eigen ‘Scouting LOAAH Digitale Clubkaart’ met daarop een Club Saldo en een Persoonlijk Saldo. Je kunt het hele jaar door Euro’s sparen voor onze club én voor jezelf. Bijvoorbeeld voor je eigen contributie, voor het goede doel en nog veel meer. Sparen doe je heel simpel door aankopen te doen bij lokale Scoor voor je Club Partners.
Meedoen is heel eenvoudig.

  1. Ga naar Scoor voor je club om direct onze Scouting LOAAH Digitale Clubkaart te activeren in de privacyvriendelijke kaarten app Dappre. In Dappre kun je zien wat je bij welke Partners in de buurt kunt sparen en hoe je spaarpotten zich vanzelf vullen!
  2. Koppel eenvoudig en veilig spaarpotten aan je eigen betaalrekening(en).
  3. Reken af bij Scoor voor je Club Partners door te pinnen en je spaart helemaal automatisch voor onze club en voor jezelf!

Koop lokaal, steun onze club en spaar voor jezelf.
Wij doen mee, jij ook?

Vriendenloterij

Scoutinggroep LOAAH is lid van de Vriendenloterij. Dat houdt in dat per lot wat aan onze vereniging is verbonden. Wij 50% van de lotprijs voor onze clubkas ontvangen. Als je meedoet met de Vriendenloterij is het heel simpel om je lot te verbinden aan onze vereniging. En daarmee bepaald je dus zelf welk goed doel er met de opbrengst van jouw lot wordt gesteund! De vriendenloterijcode voor Scoutinggroep LOAAH is 310650.

Voor meer informatie kijk op www.vriendenloterij.nl

Sponsorkliks

Scoutinggroep LOAAH doet mee aan het programma Sponsorkliks. Als je altijd al via een website artikelen, vakantie en dergelijke aanschaft, kijk dan eens op de link of het Sponsorkliks logo of dit wellicht een webwinkel is waar je via onze groep kunt bestellen. Het kost je niets extra, maar je kunt er direct Scoutinggroep LOAAH mee steunen!

Voor meer informatie kijk op www.sponsorkliks.com.

De Grote Clubactie lotenverkoop

Van jong tot oud, iedereen verkoopt loten.
Ieder najaar gaan onze lotenverkopers fanatiek op pad. Allemaal zetten ze zich in voor onze vereniging. Aan inzet geen gebrek, samen krijgen we het voor elkaar.
Jij kan je ook inzetten voor je club. Je verkoopt loten aan vrienden, familie en buren om zo extra geld in te zamelen voor je vereniging!

  • Ga langs de deuren en verstuur je verkooplink.
  • Verkoop loten en maak kans op toffe prijzen.
  • Behaal alle verkoopbadges op jouw persoonlijke pagina.

Wilt u meehelpen met de organisatie van de uitgifte van loten, tellen van de opbrengst of hebt u een leuk idee om meer loten te kunnen verkopen (actie op uw werk, vrijetijdsbesteding, receptie/ bruiloft / verjaardag / jubileum, enz.) laat het ons weten zodat we samen een leuke actiedag kunnen voeren.

Rabobank “ClubSupport”

De Rabobank heeft jaarlijks de “ClubSupport” actie. Heeft u een Rabobank rekening dan kun je, na jezelf gratis aangemeld te hebben als lid van de Rabobank, een stem op ons uitbrengen. Op basis van de op ons uitgebrachte stemmen krijgen wij een deel uit het totaal te verdelen bedrag van € 50.000,-!
Daarnaast heb je als lid van de Rabobank ook nog recht op een aantal exclusieve voordelen en het ledenmagazine Dichtbij.

Voor meer informatie en om jezelf aan te melden als lid van de Rabobank, klik op deze link of het Rabo ClubSupport logo

Wil je ons meehelpen bij een actie of ken je bedrijven of organisaties die een actie financieel willen ondersteunen, laat ons dat weten. Wij informeren je graag over de mogelijkheden om ons te helpen en denken graag mee hoe we bij een actie ondersteunend kunnen helpen. Voor meer informatie neem contact op met Hans Guchelaar.

Back To Top