skip to Main Content

NL Doet 10 maart

Op zaterdag 10 maart steekt scouting LOAAH weer de handen uit de mouwen tijdens Nederland Doet. Net zoals voorgaande jaren is er weer genoeg te doen rondom het gebouw en in het bos. Ook dit jaar gaan we weer verder in het bos, maar ook de zeecontainer, de vuurplaats en het terrein moeten aangepakt worden.

Voor de verzorging van de lunch tijdens de dag zoeken we ook hulp.

Het programma:

We verwachten ouders, kinderen, ooms, tantes, opa’s, oma’s, broers, zusters, buren en overige belangstellenden op 10 maart vanaf 9.45 uur aan de Grondhuisweg. Voor koffie, limonade en lunch wordt gezorgd.

We klussen door tot de klus geklaard is, maar uiterlijk tot 16:00 uur. Bevers komen onder begeleiding van minimaal een ouder. Welpen waarvan de ouders niet mee komen, kunnen om 12.00 uur weer opgehaald worden.

Voor ouders en vrijwilligers die enthousiast zijn en graag willen komen helpen: Meld je aan! Dit zodat er rekening gehouden kan worden met materialen, koffie en lunch. Aanmelden kan via: https://mijn.oranjefonds.nl/?jobid=34826#aanmeldenklusser

Mocht je eigen materiaal (scheppen/bijlen/zagen/hamers e.d.) kunnen meenemen, dan graag in verband met de beperkte hoeveelheid die aanwezig is op het clubhuis.

Hopelijk tot 10 Maart!

Namens de NLDoet commissie

Back To Top
X