skip to Main Content

NL Doet! 2020

Op zaterdag 14 maart steekt scouting LOAAH weer de handen uit de mouwen tijdens Nederland Doet. Net zoals voorgaande jaren is er weer genoeg te doen rondom het gebouw en in het bos. Ook dit jaar gaan we weer verder in het bos, maar ook het clubhuis, de zeecontainer, de vuurplaats en het terrein moeten aangepakt worden.

Om het bos voor onze scoutingactiviteiten geschikt te houden moet het een en ander opgeruimd worden. Daarnaast gaan we de struiken en bomen weer plaatsen volgens ons 10-jarenplan.

De zeecontainer moet op enkele punten aangepakt worden: het dak moet een beschermende laag krijgen.

Dit jaar willen we de vuurplaats tijdens Nederland Doet een facelift geven. Boven op de rand willen we tegels plaatsen zodat ook daar gezeten kan worden.

Het afgesloten deel van de palenhok moet heringedeeld worden en de tonnen moeten een andere plek krijgen.

Het terrein moet ook voor het seizoen gereed worden gemaakt: plantgoed planten, kanten maaien, strooien van grof zand, schilderen van de omheining, compost strooien, inlooprooster bij ingang, Insectenhotel verder inrichten voor onze kleine vrienden (insecten).

Voor de verzorging van natje en droogje tijdens de dag zoeken we ook hulp.

Het programma:
We verwachten ouders, kinderen, ooms, tantes, opa’s, oma’s, broers, zusters, buren en overige belangstellenden op 14 maart vanaf 9.45 uur aan de Grondhuisweg.
Voor koffie, limonade en lunch wordt gezorgd.
We klussen door tot de klus geklaard is, maar uiterlijk tot 16.00 uur. Bevers komen onder begeleiding van minimaal een ouder. Welpen waarvan de ouders niet mee komen, kunnen om 12.00 uur weer opgehaald worden.
Voor ouders en vrijwilligers die enthousiast zijn en graag willen komen helpen:

Meld je zo snel mogelijk aan!

Dit zodat er rekening gehouden kan worden met materialen, koffie/thee en lunch.
Aanmelden kan via: NL-Doet Scouting Looah

Mocht je eigen materiaal (scheppen/bijlen/zagen/hamers e.d.) kunnen meenemen, dan graag in verband met de beperkte hoeveelheid die aanwezig is op het clubhuis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Guchelaar.

Hopelijk tot zaterdag 14 Maart!

Namens de NLDoet commissie
Hans Guchelaar, Maikel Huiskamp en Frits de Ruyter

Back To Top
X